Farmacia Masnou

Farmacia familiar con más de 50 años de experiencia en el cuidado y atención de la salud. Ofrecemos un tracto personalizado y de calidad a nuestros clientes y los aconsejamos en lo que necesiten. Atención profesional a todo tipo de necesidades de forma individualizada.

Los mejores servicios

En la Farmacia Masnou ofrecemos una amplia oferta de servicios para proporcionar la mejor atención y cuidado a nuestros clientes, siempre con el objetivo final de la promoción de la salud, la prevención de la enfermedad y de poder ofrecer un seguimiento personalizado.

Grandes promociones

Descubre las promociones, descuentos y ofertas que tenemos preparadas en la farmacia para ti. Estamos en contacto con las primeras marcas para poder ir ofreciendo los mejores precios a nuestros clientes. ¡Entra a descubrirlas!

Últimas noticias

Aportamos información, consejos, y recomendaciones alrededor del mundo de la salud con el objetivo de compartir conocimiento con nuestros clientes. Entra a nuestro blog para descubrir nuestras últimas noticias.

¿Podemos ayudarte?

Si necesitas contactar con nosotros para cualquier consulta, quieres saber dónde encontrarnos o cuál es nuestro horario de apertura, haz clic para obtener toda la información. Estaremos encantados de poder ayudarte.

Farmàcia Masnou

Farmàcia familiar amb més de 50 anys d’experiència en la cura i atenció de la salut. Oferim un tracte personalitzat i de qualitat als nostres clients i els aconsellem en allò que necessitin. Atenció professional a tota mena de necessitats de forma individualitzada.

Els millors serveis

A la Farmàcia Masnou oferim un ampli ventall de serveis per a proporcionar la millor atenció i cura als nostres clients, sempre amb l’objectiu final de la promoció de la salut, la prevenció de la malaltia i de poder oferir un seguiment personalitzat.

Grans promocions

Descobreix les promocions, descomptes i ofertes que tenim preparades a la farmàcia per a tu. Estem en contacte amb les primeres marques per poder anar oferint els millors preus als nostres clients. Entra a descobrir-les!

Últimes notícies

Aportem informació, consells i recomanacions al voltant del món de la salut amb l’objectiu de compartir coneixement amb els nostres clients. Entra al nostre blog per descobrir les últimes noticies.

Et podem ajudar?

Si necessites contactar amb nosaltres per a qualsevol consulta, vols saber on ens pots trobar o quin és el nostre horari d’obertura, clica per obtenir tota la informació. Estarem encantats de poder ajudar-te.

Nosaltres

Farmàcia Masnou

Som una farmàcia familiar amb més de 50 anys d’experiència en la cura i atenció de la salut. Vam començar en un petit local de Passatge Canigó per passar posteriorment al emplaçament actual del carrer Llefià número 15, sempre amb el compromís de vetllar pel benestar del barri.

Oferim un tracte personalitzat i de qualitat als nostres clients i els aconsellem en tot. Som professionals i atenem a tot tipus de necessitats de les persones de forma individualitzada.

Qui som?

El nostre equip

Captura8

Rosa Mª Masnou

Farmacèutica titular

Atenció general

Captura

                        Roberto Díaz


Tècnic de farmàcia

Nova incorporació

20220920_113118

Loreyns Barrientos

Auxiliar de farmàcia

Comunicació i publicitat

Captura 1

Laura Corominas

Tècnic de farmàcia

La més jove de l’equip

Serveis

A Farmàcia Masnou oferim un ampli ventall de serveis per a proporcionar la millor atenció i cura als nostres clients.

 • Assessorament nutricional personalitzat
  Oferim suport professional per detectar els desequilibris dietètics del pacient, per tal que pugui corregir els seus mals hàbits i començar una dieta equilibrada.
 • Servei personal de dispensació
  Servei dedicat a persones polimedicades i gent gran amb l'objectiu d'organitzar en blisters la medicació habitual que hi ha de prendre el pacient.
 • Formules magistrals
  Com a complement de la medicina al·lopàtica convencional oferim l’elaboració per encàrrec de tractaments més personalitzats prescrits per el metge com són les formules magistrals.
 • Control de pes i tensió arterial
  T’oferim un control especialitzat i professional de la tensió arterial per prevenir la hipertensió i les malalties cardiovasculars i també realitzem controls de pes
 • Programa Prediabetes
  Participant també en el programa de la detecció de la població prediabètica.
 • Programa de Detecció precoç de Càncer de colon i recte
  Participem en aquest programa donant les instruccions per la recollida de la mostra i conscienciant a la població del paper de la prevenció.
 • Control de glucosa i perfil lipídic
  Amb la mesura de glucosa i colesterol en sang podem controlar el possible desenvolupament de la malaltia diabètica i risc cardiovascular, així com avaluar l’eficàcia de la medicació receptada en cas que aquestes malalties ja estan prèviament diagnosticades.
 • Interpretació d’anàlisi clíniques
  T'ajudem a comprendre correctament les teves anàlisi clíniques.
 • Arracades i perforació d’orelles
  Us oferim el servei de perforació d’orella i col·locació d’arracades per a nadons i adults. El nostre sistema és higiènic, ràpid, fàcil, i sense dolor. Tenim models a escollir en materials hipoal·lergènics.
 • Atenció personalitzada
  Som professionals i et podem aconsellar perquè puguis millorar la salut i el benestar.
Les nostres

Promocions

Pack oferta Suavinex

Tovalloletes amb àloe vera i camamilla.
Hidratants i extrasuaves.
216 tovalloletes amb humitat perfecta fins a l’última tovalloleta.

Thrombocid Forte

Stop cames cansades.
Alleuja localment la pesadesa i tibantor de cames amb varius i hematomes superficials

OTC antipolls

El nou esprai desenredant protect t’ajuda a prevenir els polls.

Triple acció: protegeix, desembolica i hidrata.

DermaPlast Cool Patch

Pegat refrescant per alleujar el dolor, tant muscular com articular.
Refresca durant 6 hores.

Probiast

6 varietats de ceps probiòtiques específiques amb doble encapsulació que els permet resistir a tots els canvis al llarg de l’aparell digestiu.

Compra a la nostra

Botiga Online

Ara també pots comprar directament des de casa en qualsevol moment del dia. Accedeix a la nostra botiga online i trobaràs els nostres productes i promocions al teu ordinador, tauleta electrònica o telèfon mòbil. T’ho posem ben fàcil.

Et podem ajudar?

Contacta amb nosaltres